Industrie

Bij Elmon bent u aan het juiste adres voor het ontwerp, realisatie en onderhoud van elektrotechnische installaties voor industriële projecten. U legt ons uw behoeften voor, wij maken samen met u een plan van aanpak en onze vakspecialisten gaan met enthousiasme voor u aan de slag. Met onze expertise en ervaring in zeer diverse sectoren bent u gegarandeerd van kwalitatieve oplossingen op maat.

Gewaarborgde continuïteit

Bij Elmon weten we hoe belangrijk de continuïteit van een installatie is. U kunt zich als industrieel bedrijf immers geen haperende processen veroorloven. Onze elektrische systemen en besturingsinstallaties zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn we voor onze klanten met onze services vaak het verlengstuk van de eigen technische onderhoudsdienst.

Onderhoud van uw installaties is noodzakelijk voor het correct laten functioneren van het proces, deze shutdowns bereiden we dan ook uitgebreid voor. We zorgen dat de uitvoering volgens uw planning verloopt en volledig aansluit op de diverse andere (mechanische) werkzaamheden.

Wij weten hoe belangrijk de continuïteit van een installatie is, dus zorgen wij dat deze gezond is.

Plants

Hoe complex de omgeving ook is, Elmon heeft de juiste mensen om uw plant te bouwen, updaten of aan te passen.

Voor het bouwen van nieuwe plants maken we samen met u een uitvoerig plan van aanpak. Vervolgens realiseren we de gehele elektrotechnische-, meet- en regelinstallatie. We houden daarbij rekening met uw speciale uitvoeringseisen, bijvoorbeeld bij een EX-installatie of werken boven water.

Sectoren
Onze klanten zijn actief in diverse sectoren zoals onder andere:

  • Olie opslag
  • Houtverwerking
  • Afvalverwerking (chemicaliën, vervuilde grond, etc)
  • Halffabricaten voor de hoogwaardige beton industrie
  • Halffabricaten voor metaallegeringen (Molybdeen)

Onze referenties