Industrie

Hoe complex de omgeving ook is, Elmon heeft de juiste mensen om uw plant te bouwen, updaten of aan te passen.

header industrie

"Van 1 Ampere tot 3000 Ampere."

Onze vaste relaties in de industrie ervaren ons als een bedrijf van geen woorden maar daden. Onze daadkracht wordt in deze sector uitgedrukt met de uitspraak: ‘Leg Elmon het werk voor, zij komen met een gedegen plan van aanpak en zij realiseren vervolgens een prima project’.

Dé korte steekwoorden voor de industriële installaties
Elektrotechnische-installatie - Meetinstallatie - Regelinstallatie - Eigen onderhoudsdienst - Industrie

Zo bereiden wij onze shutdowns terdege voor, zodat de uitvoering volgens de planning van de klant verloopt en volledig aansluit op de diverse andere werkzaamheden, zoals die er bijvoorbeeld zijn met mechanische werkzaamheden.

Wat betreft het bouwen van nieuwe plants, maken we samen met de klant een uitvoerig plan van aanpak en adviseren hen wat betreft de gehele elektrotechnische-, meet- en regelinstallatie en bekijken tegelijkertijd of er speciale uitvoeringseisen van toepassing zijn, zoals dat bijvoorbeeld het geval is met een EX-installatie.

Voor het installeren van EX-installaties hebben wij monteurs in dienst die hiervoor trainingen bij CompEx hebben gevolgd. Zij hebben het certificaat gehaald voor selectie, aanleg, onderhoud en inspectie volgens de IEC 60079, modulen 14 (selection and erection) en 17 (inspection and erection).

Ook verzorgt Elmon engineeringswerkzaamheden. Tekeningen kunnen wij in het juiste ACAD- of Eplan-systeem aanleveren. Tevens kan Elmon tijdelijke equipment verzorgen. Onder meer aggregaten, trafo’s en waterbehandelingsequipment.

Elmon is bij vele relaties het verlengstuk van de eigen technische onderhoudsdienst. Het allerbelangrijkste in de industrie is de continuïteit van de installatie. Continue bereikbaarheid en een altijd voor u klaarstaande serviceorganisatie, staan hiervoor garant.

 

FaLang translation system by Faboba