Over ons

Elmon is een dynamisch en flexibel bedrijf. Wij streven ernaar producten en/of diensten te leveren die zich onderscheiden door kwaliteit en innovatie.

header overons

"Doen wat we zeggen is ons motto."

Elmon is een dynamisch en flexibel bedrijf. Wij streven ernaar producten en/of diensten te leveren die zich onderscheiden door kwaliteit en innovatie.

Elmon ontwerpt, installeert, onderhoudt en repareert (complexe) licht-, kracht, en besturingsinstallaties op de zakelijke markt, utiliteit en industrie.

Wij ontwerpen, monteren en installeren verdeelinrichtingen en elektrotechnische schakel-, besturings-, bedienings- en controlepanelen (zoals toegepast voor gebouw- en industriële automatisering, waterbehandelingsinstallaties en gemalen), aggregaten, warmtekracht- en noodstroominstallaties.

Ter verbetering van milieu en luchtkwaliteit (CO2 reductie), ontwikkelen en plaatsen wij panelen en zuilen voor walstroom-, truckstroom-, en autolaad aansluitingen.

Het ontwikkelen van besturingssoftware voor alle bovenstaande installaties en machines is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Op het gebied van elektrische veiligheid, in het kader van de Arbo-wet, is het de taak van de werkgever ervoor te zorgen dat de elektrische installaties, apparaten en toestellen veilig te gebruiken zijn. De in de Arbo-wet geformuleerde algemene eisen op het gebied van de elektrische veiligheid zijn uitgewerkt in de norm NEN 3140. De NEN 3140 schrijft voor dat de elektrische installaties en apparaten periodiek moeten worden geïnspecteerd.

Elmon heeft de middelen, gekwalificeerde laagspanningsdeskundigen en apparatuur om NEN 3140-inspecties op uw installaties en apparatuur uit te voeren. NEN 3140 is de aanvullende Nederlandse norm op de NEN-EN-50110 (Europese norm). In de volksmond heet het geheel nog steeds NEN 3140.

Elmon is ISO 9001, VCA** gecertificeerd.
Tevens zijn wij erkend REI 1994-installatiebedrijf en zijn wij door kenniscentrum Kenteq erkend als leerbedrijf.

FaLang translation system by Faboba