Utiliteit

Een breed pakket aan diensten voor Kantoor-, bedrijfs-, winkelpand of productie bedrijf.

header utiliteit

"Realisatie op zijn best."

Of dat het nu gaat om een kantoor-, bedrijfs-, winkelpand of productiebedrijf, u kunt bij Elmon rekenen op een breed pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek in de utiliteit. Elmon maakt voorstellen voor de indeling van de gehele elektrotechnische installatie. De wensen van u, als klant, worden in het concept verwerkt en na uw goedkeuring kunnen wij de complete installatie voor een scherpe prijs met gerenommeerde KEMA-gekeurde materialen voor licht- en krachtinstallaties, gebouwbeheer- en intercomsystemen, data-, telefonie-, inbraak- en ontruimingsinstallaties aanbieden. Alles volgens de NEN-voorschriften. Ook op basis van bestekken en opgenomen werk komen wij met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Dé korte steekwoorden voor de Utiliteitsinstallaties
Lichtinstallaties - Krachtinstallaties - Gebouwbeheersystemen - Intercomsystemen – Data-installaties - Telefonie-installaties - Inbraakinstallaties - Ontruimingsinstallaties

Bij vele relaties hebben wij afspraken over het onderhoud, periodiek ofwel op contractbasis. We hebben een 24-uurs bereikbaarheid en serviceorganisatie.

Elke projectaanvraag wordt aan de hand van een vast stramien behandeld. Een ‘stappenplan’ geeft aan hoe het project ingepland kan worden en op welke wijze de uitvoering zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden. Afhankelijk van het project wordt een projectteam samengesteld onder leiding van een projectmanager. Met de monteurs wordt het gehele project doorgenomen zodat een ieder weet wat er verwacht wordt. De ervaring heeft geleerd dat de tijd die in de voorbereiding wordt gestoken zich dubbel en dwars uitbetaalt. Bij projecten waar met een bouwteam wordt gewerkt, maakt Elmon graag deel uit van het team. Dit heeft als voordeel dat er efficiënt ingespeeld kan worden op onverwachte situaties. Bovendien is er sprake van een optimale afstemming van de verschillende bouwdisciplines. In bouwteamverband kunnen de bouwpartners problemen vóór blijven omdat vanaf de start meegedacht kan worden.

Elmon besteedt veel aandacht aan de maatvoering en het aanzicht. Zo worden bijvoorbeeld installatiecomponenten zoals wandcontactdozen en telefoonaansluitingen in harmonie met elkaar gebracht. De monteurs van utiliteit zijn allround vakmensen, die van alle markten thuis zijn, op zowel sterkstroom- als zwakstroomgebied. Aan (bij)scholing wordt van oudsher hoge prioriteit gegeven. Mede daardoor blijft de kwaliteit van de dienstverlening hoog.

 

FaLang translation system by Faboba