Besturingstechniek

Eén van de kernactiviteiten van Elmon is het leveren van complete besturingsinstallaties. Wij zijn sterk in het aanbieden en uitvoeren van totaaloplossingen. Voor de engineering, paneelbouw, kabelgeleiding, bekabeling, de inbedrijfstelling en procesautomatisering zijn wij de juiste partner.

Meer informatie

Utiliteit

Van kantoren en winkelpanden tot horeca en productiebedrijven, Elmon ontwerpt, realiseert en onderhoudt elektrotechnische installaties met de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor allerlei soorten gebouwen.

Meer informatie

Industrie

Industrie

Bij Elmon bent u aan het juiste adres voor ontwerp, realisatie en onderhoud van elektrotechnische installaties voor industriële projecten. Wij maken samen met u een plan van aanpak en onze vakspecialisten gaan met enthousiasme met uw wensen aan de slag. Met onze uitgebreide expertise en ervaring binnen diverse sectoren garanderen we u kwalitatieve oplossingen op maat.

Meer informatie

Paneelbouw

Paneelbouw

In onze eigen werkplaats bouwt Elmon standaard oplossingen, maatwerk oplossingen, seriematige schakelkasten, besturingskasten en bedieningspanelen van hoge kwaliteit. Wij bouwen vanaf het ontwerp en leveren dus ook het tekeningenpakket.  

Meer informatie

Batterijsystemen

De wereld schreeuwt om duurzaamheid: alles moet schoner, duurzamer, doordachter, stiller. Kortom, we moeten zorgdragen voor moeder aarde.

Meer informatie