Industrie

Bij Elmon bent u aan het juiste adres voor ontwerp, realisatie en onderhoud van elektrotechnische installaties voor industriële projecten. Wij maken samen met u een plan van aanpak en onze vakspecialisten gaan met enthousiasme met uw wensen aan de slag. Met onze uitgebreide expertise en ervaring binnen diverse sectoren garanderen we u kwalitatieve oplossingen op maat.

Ga direct naar

Waarborging van continuïteit

Bij Elmon zijn we ons bewust hoe belangrijk continuïteit van een installatie voor onze klanten is. U kunt zich als industrieel bedrijf immers geen haperende processen veroorloven. Onze elektrische systemen en besturingsinstallaties zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Onze services zijn het verlengstuk van uw technische onderhoudsdienst. Onderhoud van uw installaties is noodzakelijk voor het correct laten functioneren van het proces. Deze shutdowns bereiden we uitgebreid voor en we dragen er zorg voor dat de uitvoering binnen uw planning verloopt en volledig aansluit op diverse andere (mechanische) werkzaamheden.

Continuïteit van een installatie is belangrijk, dus dragen wij zorg voor de betrouwbaarheid.

Plants

Hoe complex de omgeving ook is, Elmon heeft de juiste mensen in huis om uw plant te bouwen, te updaten of aan te passen. Samen met u maken we een uitvoerig plan van aanpak voor het bouwen van nieuwe plants. Waarna we de gehele elektrotechnische-, meet- en regelinstallatie realiseren. We houden daarbij rekening met uw speciale uitvoeringseisen, zoals bijvoorbeeld bij een EX-installatie of werken boven water.

Sectoren
Wij werken voor vele klanten die actief zijn binnen diverse sectoren, onder andere:

  • Olie opslag
  • Houtverwerking
  • Afvalverwerking (chemicaliën, vervuilde grond, etc)
  • Halffabricaten voor de hoogwaardige beton industrie
  • Halffabricaten voor metaallegeringen (Molybdeen)

Onze referenties